360系统下载 360系统重装 360重装大师 一键重装系统 360一键装机 360系统急救箱 360系统重装大师 360一键重装 360驱动大师 360网络急救箱 360软件管家官方 360系统急救箱 在线安装系统 重做系统 系统之家 win10系统 360安全卫士下载 360系统 360桌面管家 360手机卫士 360密盘 360系统盘 360系统恢复 360系统备份 360系统迁移 后台管理
📢 欢迎访问系统之家!所有资源均经过安全检测。

Włączanie i wyłączanie trybu ograniczonego dostępu w YouTube

发布时间:2026-09-17 | 浏览:1
📥 下载地址(文章开头)
软件神器,可以安装一切软件
Tryb ograniczonego dostępu to opcjonalne ustawienie w YouTube. Funkcja ta pozwala odfiltrowywać treści potencjalnie dla dorosłych, które mają się nie wyświetlać Tobie ani innym użytkownikom urządzenia. Na komputerach w bibliotekach, na uczelniach i w innych placówkach publicznych tryb ograniczonego dostępu może być włączony przez administratora sieci. Włączanie i wyłączanie trybu ograniczonego dostępu Zasubskrybuj kanał YouTube Viewers , gdzie znajdziesz najnowsze wiadomości, porady i wskazówki. Włączanie i wyłączanie trybu ograniczonego dostępu Zaloguj się na swoje konto . W prawym górnym rogu kliknij zdjęcie profilowe . U dołu kliknij Tryb ograniczonego dostępu . Aby włączyć lub wyłączyć tryb ograniczonego dostępu, w prawym górnym rogu kliknij Włącz tryb ograniczonego dostępu . Rozwiązywanie problemów z wyłączaniem trybu ograniczonego dostępu Jeśli po wpisaniu nazwy użytkownika i hasła tryb ograniczonego dostępu jest nadal włączony, możesz sprawdzić ustawienia na stronie dotyczącej ograniczeń treści w YouTube , aby uzyskać więcej informacji. Narzędzie oceni, czy te ograniczenia skonfigurował administrator, czy dotyczą one Twojego konta osobistego. Przy odpowiednim ograniczeniu będzie widoczna ikona potwierdzenia. Jeśli potrzebujesz dodatkowej pomocy, narzędzie podpowie Ci, co zrobić dalej. Uwaga: niektórzy operatorzy sieci komórkowych oferują filtry treści. Te filtry ograniczają typ treści z internetu, do których masz dostęp, gdy urządzenie jest połączone z siecią komórkową. Aby sprawdzić, czy nie masz nałożonych ograniczeń na poziomie sieci lub konta, otwórz stronę ograniczeń treści w YouTube . Przy odpowiednim ograniczeniu będzie widoczna ikona potwierdzenia, a tekst poniżej wskaże poziom ograniczenia. Jeśli włączone są ograniczenia DNS, a poziom jest ustawiony na „umiarkowany” lub „ścisły”, masz włączone filtrowanie treści. Aby dowiedzieć się, jak zarządzać tym ustawieniem lub je wyłączyć, skontaktuj się z operatorem sieci komórkowej. Kontrolowanie trybu ograniczonego dostępu dla rodziny Jeśli jesteś rodzicem korzystającym z aplikacji Family Link , możesz włączyć tryb ograniczonego dostępu na koncie dziecka, jeżeli dziecko nie może korzystać z nadzorowanej wersji YouTube. Dowiedz się, jak włączyć tryb ograniczonego dostępu w ustawieniach aplikacji Family Link . Po włączeniu trybu ograniczonego dostępu w Family Link Twoje dziecko nie może zmienić jego ustawień na żadnym z zalogowanych urządzeń. Uwaga: nie możesz skonfigurować trybu ograniczonego dostępu na koncie dziecka, jeśli: Twoje dziecko skończyło 13 lat (lub osiągnęło odpowiedni wiek określony dla Twojego kraju/regionu ), chyba że nadzorowane konto Google zostało utworzone, zanim dziecko osiągnęło ten wiek; Twoje dziecko skończyło 13 lat (lub osiągnęło odpowiedni wiek określony dla Twojego kraju/regionu ) i zarządza kontem samodzielnie; dziecko mieszka na terenie Unii Europejskiej i nadzór nad jego kontem został skonfigurowany przed kwietniem 2021 r., a do tamtego momentu Twoje dziecko nie osiągnęło jeszcze określonego wieku .
📥 下载地址(文章中间)
软件神器,可以安装一切软件
Więcej informacji o trybie ograniczonego dostępu Aby identyfikować i odfiltrowywać treści przeznaczone potencjalnie dla dorosłych, korzystamy z wielu sygnałów, takich jak tytuł, opis i metadane filmu, a także ograniczenia wiekowe i zgłoszenia od społeczności . Muzyka i filmy w YouTube Music są też filtrowane w trybie ograniczonego dostępu. Nadal będziesz widzieć treści oznaczone jako „Wulgaryzmy”, ale jeśli spróbujesz je odtworzyć, zostaną one pominięte. Wykonawcy i wytwórnie oznaczają albumy oraz utwory w ten sposób na podstawie własnych wytycznych. Tryb ograniczonego dostępu obsługuje wszystkie języki, ale z uwagi na różnice i niuanse kulturowe skuteczność jego działania może się różnić. Gdy tryb ograniczonego dostępu jest włączony, nie masz możliwości wyświetlania komentarzy do filmów, które oglądasz. Tryb ograniczonego dostępu działa na poziomie przeglądarki lub urządzenia, więc musisz go włączyć osobno w każdej przeglądarce, której używasz. Jeśli Twoja przeglądarka lub urządzenie obsługuje kilka profili, musisz włączyć ten tryb dla każdego z nich. Twórcy: dowiedz się więcej o tym, jak tryb ograniczonego dostępu wpływa na Twoje treści . Głośniki z Asystentem i inteligentne ekrany Otwórz aplikację Google Home na urządzeniu mobilnym. Kliknij głośnik lub inteligentny ekran, który chcesz edytować. Kliknij Ustawienia . Kliknij Powiadomienia i cyfrowa równowaga . Kliknij Ustawienia YouTube . Istnieją 2 sposoby kontrolowania ustawień trybu ograniczonego dostępu na inteligentnym ekranie: Możesz samodzielnie włączyć lub wyłączyć tryb ograniczonego dostępu. Jeśli jesteś menedżerem urządzenia, możesz włączyć lub wyłączyć tryb ograniczonego dostępu dla wszystkich pozostałych użytkowników. Możesz samodzielnie włączyć lub wyłączyć tryb ograniczonego dostępu. Jeśli jesteś menedżerem urządzenia, możesz włączyć lub wyłączyć tryb ograniczonego dostępu dla wszystkich pozostałych użytkowników. Czy to było pomocne? Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Wykonaj te czynności:
📥 下载地址(文章结尾)
软件神器,可以安装一切软件